In een blog van afgelopen maand hebben we gekeken naar wat een virtuele marketing-assistent is. Met zoveel dingen die zich aanpassen aan het digitale tijdperk, kan uw bedrijf er enorm van profiteren door van offline naar online te gaan en zelfs de twee te integreren. Er zijn virtuele marketing assistent-tools die u zou moeten gebruiken, waarvan vele gratis zijn, om samen te werken met uw virtuele marketing assistent.

 

Hoe kan een virtuele marketing assistent uw bedrijf helpen?

Ons team van virtuele marketingassistenten kan helpen bij het identificeren van de marketingactiviteiten, waaronder:

 • Social media management
 • Email reclame
 • Blog schrijven en SEO

Als u overwogen hebt om digitale marketingactiviteiten te ondernemen om uw bedrijf te laten groeien, zijn er vele manieren waarop uw virtuele marketing assistent u kan helpen. Het beheren van het platform dat u heeft gekozen om uw product te promoten, uw klantenbestand te laten groeien en uw ondernemersverantwoordelijkheden gemakkelijker te hanteren.

U kunt overwegen om uw marketingactiviteiten uit te besteden om u te helpen focussen op gebieden waar u het meest van op de hoogte bent. Daarom is samenwerken een optie voor u. Hier zijn gratis hulpmiddelen om u hiermee te helpen:

 

LastPass

Het delen van wachtwoorden met iemand die u niet goed kent, is angstaanjagend. U vraagt ​​zich waarschijnlijk af wat ze buiten hun werk met deze informatie kunnen doen. Zullen zij erachter komen dat het wachtwoord dat u voor Facebook gebruikt hetzelfde is dat u gebruikt voor uw internetbankieren? Voor sociale platforms is uw persoonlijke informatie vereist om in te loggen en voor het delen van wachtwoorden is een hoog niveau van vertrouwen vereist. LastPass helpt u aanmeldingsreferenties en wachtwoorden te delen met uw virtuele marketing assistent.

 

Dit is hoe het werkt:

 1. Installeer het hulpprogramma en voeg het toe aan uw browserextensie. Vanaf hier, als u zich aanmeldt bij alles dat een wachtwoord nodig heeft, kan LastPass u vragen om die informatie automatisch op LastPass op te slaan.
 2. Voeg sites toe aan uw kluis. Nadat u zich heeft aangemeld bij LastPass, worden uw opgeslagen gegevens netjes opgeslagen in een zogenaamde kluis. Vul uw kluis door sites van LastPass toe te voegen of uit verschillende bronnen te importeren.
 3. Van daaruit kunt u eenvoudig op de site klikken die u wilt bezoeken en uw inloggegevens worden al ingevuld.

U heeft de mogelijkheid om al deze informatie als gemaskeerd te delen, waardoor het beveiligingsrisico afneemt.

 

DropBox

Voor elke taak waarvoor u uw marketing assistent nodig hebt, zijn veel troeven nodig. Voor sociale media en website-werk zouden ze afbeeldingen en content nodig hebben en voor blogs en e-mailmarketing zouden ze schriftelijke informatie over uw bedrijf nodig hebben waarvan u dat beter weet dan zij. Met Dropbox kunt u een map maken om deze items en documenten te delen, vooral als deze te groot zijn om als bijlage bij e-mail te gebruiken en vervolgens de toegangslink naar uw virtuele marketingondersteuning per e-mail te e-mailen.

 

Dit is hoe het werkt:

 1. U moet zich aanmelden voor een DropBox-account. Uw virtuele marketing assistent hoeft zich niet aan te melden als hij alleen voor het samenwerken aan taken werkt.
 2. Wanneer u de relevante map deelt, kunt u de link doorsturen naar uw assistent of hun e-mailadres invoeren in een pop-upvenster op de DropBox-interface.

Als u ervoor kiest om alles via e-mail te verzenden, is Dropbox een geweldig back-upsysteem als er iets met uw computer gebeurt.

 

DocuSign, één van de virtuele marketing assistent hulpmiddelen die u zou moeten gebruiken

Bij outsourcing heeft u niet het voordeel dat u in de buurt van uw marketing assistent bent. Met DocuSign kunt u eenvoudig documenten en vertrouwelijke contracten ondertekenen en deze worden vervolgens opgeslagen als een elektronisch document. De kwaliteit van het document blijft hetzelfde, omdat u niet hoeft te printen of scannen.

 

Skype

Soms geeft e-mailcommunicatie niet genoeg duidelijkheid en kan uw virtuele marketing assistent niet aanwezig zijn voor kantoorchats. Skype is een geweldig hulpmiddel om contact te houden via wekelijkse incheckgesprekken en ze kunnen ook face-to-face worden gedaan. Als uw medewerkers thuis werken, heeft u ook de keuze om de optie voor telefonische vergadering te gebruiken om ze in één vergadering te integreren.

 

Dit is hoe het werkt:

 1. U kunt het downloaden op elk apparaat en een gratis account maken. Zorg ervoor dat uw virtuele marketing assistent hetzelfde doet, want als zij geen Skype hebben, kunt u ze via de tool niet bereiken.
 2. Zodra u de Skype-ID van uw assistent hebt, kunt u deze toevoegen aan uw lijst met Skype-contactpersonen. U kunt dan bellen als u allebei verbonden bent met wifi.
 3. U hebt ook de keuze om de oproep op te nemen. Als u voor deze optie kiest, wordt iedereen in de oproep op de hoogte gesteld van de opname.

U kunt Skype op uw telefoon gebruiken om vergaderingen onderweg te houden of om het te beperken tot alleen uw computer.

 

OneNote

Als u er niet altijd aan denkt een Skype-vergadering op te nemen, maar gewoon bent om notulen op te stellen, is OneNote een hulpmiddel om deze vergaderingen op te slaan. Zie het als een notitieboekje. Het is geweldig voor informatieverzameling en samenwerking tussen meerdere gebruikers in realtime.

 

Dit is hoe het werkt:

 1. Net als Microsoft Word is OneNote beschikbaar als onderdeel van uw Office-suite. Het enige wat u hoeft te doen is een notitieblok maken waar u aan zult samenwerken.
 2. Nadat u uw OneNote een naam hebt gegeven en deze hebt gecategoriseerd, kunt u beginnen met het toevoegen van afbeeldingen, documenten en andere items die betrekking hebben op het werk aan virtuele marketing assistent.
 3. Deel een documentlink met degene met wie u samenwerkt.

Een handschrift functie is beschikbaar op OneNote, maar deze is alleen beperkt tot mobiele apparaten.

Als eigenaar van een bedrijf moet u zich concentreren op het uitvoeren van de taken die uw bedrijf laten groeien. Het uitbesteden van uw marketingactiviteiten lijkt onmogelijk zonder deze virtuele marketing assistent tools om mee samen te werken. Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen van het inhuren van een van onze ervaren digitale marketingassistenten.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin