Als online PA’s werken we altijd aan tools om onze efficiëntie te verbeteren. Jongleren met meerdere klanten en verschillende taken op een dagelijkse basis, waarom niet ervoor zorgen dat u de meest productieve mogelijke versie van uzelf bent?

Als er één ding is dat we hebben geleerd, is het wel sharing is caring. Door u inzicht te geven in de tools die we gebruiken, hopen we dat u nog meer gemotiveerd zult zijn om geweldig werk aan klanten te blijven leveren. Het gebruik van virtuele assistent-software is de sleutel tot het beheer van al uw taken en het produceren van het best mogelijke werk.

 

Wat zijn webbrowser-extensies?

Uw webbrowser is uw persoonlijke venster naar het internet. En uw webbrowser-extensies zijn hulpmiddelen om u nog efficiënter, accurater en productiever te maken. Door u te helpen georganiseerd te blijven en het gemak van communicatie tussen uzelf en uw klanten te vergroten, zijn webbrowser-extensies als engelen uit de hemel om over virtuele PA’s te waken.

Om u te helpen aan de slag te gaan hebben we deze handleiding, van onze top 7 browserextensies, samengesteld om elke dag te gebruiken!

  1. Google Chrome-accounts

Hoewel dit geen extensie is, vinden onze virtuele assistenten dat dit de beste manier is om op de hoogte te blijven van alle gegevens van hun klanten. Via het google-account van uw klanten kunt u afzonderlijke Chrome-tabbladen instellen en er tussen schakelen. Dit werkt door u toe te staan ​​een afzonderlijk Google-account voor uw klanten in te stellen en te schakelen tussen beide. Wat je kunt doen is de bladwijzers, uitbreidingen en zelfs de geschiedenis van elke klant indelen.

  1. Last Pass

Ooit een wachtwoord vergeten? We zijn er allemaal geweest. Met Last Pass kunt u al uw wachtwoorden en inloggegevens op één nette plaats opslaan. Bovendien kunt u aanmeldingsgegevens en privégegevens delen met klanten zonder het daadwerkelijke wachtwoord te delen, waardoor de beveiliging nog verder wordt verbeterd.

Vertrouwelijkheid van klanten moet een topprioriteit zijn. Deze tool helpt je om de veiligheid van al hun accounts te behouden terwijl je toegang krijgt tot platforms zoals Facebook etc.

  1. Grammarly

Wanneer u taken voor klanten uitvoert, is het enorm belangrijk dat uw schrijf-, grammatica- en zinsstructuur correct is. Een gemiste komma hier en onnauwkeurig gebruik van een puntkomma daar kan de betekenis van een zin volledig veranderen, en dat is waar communicatie kan afbreken. Het is weliswaar voor engelse teksten, maar indien dat van toepassing is, is Grammarly uw eigen persoonlijke redacteur.

  1. FireShot

Fireshot is een geweldige tool voor het vastleggen van webpagina-inhoud. Het produceren van hoogwaardige afbeeldingen van de hele pagina of een zichtbare selectie maakt het vastleggen van uw scherm veel eenvoudiger. Bovendien is het niet nodig om een ​​externe editor te gebruiken om bij te snijden, het formaat aan te passen, te vervagen of te markeren – Fireshot doet het allemaal. De vastgelegde pagina wordt automatisch geopend in de ingebouwde editor, zodat u al uw bewerkingen in één ruimte kunt voltooien.

  1. Loom

Als u een klant heeft die vaak video gebruikt, is Loom de perfecte tool voor u! Hiermee kun je video’s direct vastleggen, narraten en delen. Door de communicatie met klanten veel sneller laat verlopen met één klik en een URL om te delen, verandert Loom de manier waarop we communiceren op desktop. Het is ook bijzonder handig voor het trainen en markeren van dingen naar klanten wanneer u in volledig verschillende tijdzones bent en videobellen geen optie is!

  1. Small PDF

We weten allemaal dat PDF’s er netter en professioneler uitzien, maar ze kunnen soms ook een nachtmerrie zijn. Met small PDF kunt u uw PDF-bestanden converteren, comprimeren, samenvoegen, splitsen en bewerken. Comprimeer ze voor e-mails en bewerk documenten in hun originele formaat.

  1. Hola

Met Hola kunt u geblokkeerde websites in uw land deblokkeren, wat perfect is als u internationale klanten hebt. Het biedt een gratis en veilige VPN voor een meer open internetervaring.

 

Als u geïnteresseerd bent in het inhuren van een virtuele assistent, bekijk dan onze gratis proefdag om aan de slag te gaan.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin