Hoe te werken met een Part-Time PA

Hoe te werken met een part-time PA.

Het inhuren van een full-time, in-house personal assistant is een baan op zich. Het langdurige rekruteringsproces (tijd en geld), de kantoorruimte (meer geld), het constante beheer (tijd en geld), het jaarsalaris (geld, geld) en een constante stroom werk om te delegeren. Want als je niet outsourced, betaal je voor een full-timer die met je briefpapier op jouw kantoor zit (veel geld en stress).

Als je een groot bedrijf bent met een achterstand in de administratie om je tijdens kerstmis te bezetten, heb je fulltime helpende handen nodig. Voor de meeste kleine bedrijven en ondernemers is het verspilling van geld en meer stress. De oplossing? Een online parttime PA die een vast aantal uren per week werkt, precies op het moment dat u ze het hardst nodig hebt. Dit is hoe het werkt:

Kies een van de tariefplannen van AVirtual op basis van de uren die u nodig hebt. Het toegangspakket biedt 5 uur speciale hulp per maand voor diegenen die iemand nodig hebben om hun rekeningen te laten overlopen, spreadsheets te beheren en onderzoek voor te bereiden voor slechts €179 per maand. Maar als je stikt onder stapels ongeorganiseerd papier en een overlopende inbox kun je beter kiezen voor een semi-parttime PA die maximaal 50 uur per week met je kan werken (nog steeds goedkoop met slechts €820 per maand). Er zijn verschillende pakketten daartussen beschikbaar en we kunnen zelfs een deal op maat voor je voorbereiden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Je kunt ook een gratis proefperiode van 5 uur aanvragen

Ontdek waarom Kaapstad Nederlandse kwaliteit kan aanbieden voor zoveel minder https://avirtual.nl/tarieven/

Dus wanneer u de uren kiest waarop uw PA werkt volgens het werk dat u delegeert, weet u dat de tijd waar u voor betaalt productief is, maar hoe kunt u er zeker van zijn dat het daadwerkelijk goedkoop is?

Wat als we u vertelden dat het u 137% meer kost om een ​​in-house PA in NL te gebruiken in vergelijking met de kosten van het inhuren van een part-time AVirtual Persoonlijke Assistent? Bovendien bespaart AVirtual je tijd door alleen de allerbeste PA’s te selecteren, zodat je bij het aanmelden niet alleen veel goedkoper uit bent, maar ook verzekerd bent van een volledig betrouwbare PA. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden of betalen van extra kantoorruimte, HR-kosten, ziekte- of zwangerschapsverlof of zelfs technische problemen. In onze kantoren in Kaapstad beheren wij vakkundig het hele proces voor u, zodat u nooit de naden hoeft te zien.

Oké, dus we weten dat het je tijd, geld en grijze haren zal besparen, maar hoe zit het met het belang van het opbouwen van een team en loyaliteit aan het bedrijf? Hier zijn onze top 5 tips voor het integreren van uw online parttime PA in uw professionele cultuur:

Stel uw online PA aan uw andere werknemers voor en neem ze op in vergaderingen

Uw AVirtual PA kan in Kaapstad zijn gevestigd, maar het is belangrijk dat uw kantoor dagelijks weet met wie zij spreken. Het zal een groter gevoel van vertrouwen en een gevoel van saamhorigheid creëren. Voorzie je PA van profielen van je eigen werknemers, leg uit wat hun rol binnen het bedrijf is en vraag hen om hun eigen profiel voor te bereiden dat je aan je team kunt laten zien. Als u het type bedrijf bent dat regelmatig vergadert, kunt u uw parttime PA uitnodigen om deel te nemen aan Skype, zodat zij notities kunnen maken, kunnen luisteren en de interne werking van uw organisatie kunnen leren.

Geef opmaaksjablonen, kleurenschema’s en logo’s

We vragen al onze klanten om ons profielen te sturen zodat onze PA’s kunnen worden geïnformeerd voordat ze voor u beginnen te werken, maar het is altijd een goed idee om stijlgidsen te delen die u mogelijk heeft, zodat uw assistent kan leren hoe u van dingen houdt om gepresenteerd te worden. Als u dit vroeg doet, bespaart u tijd en maakt uw PA deel uit van het bedrijf.

Moedig je parttime PA aan om hun ideeën te delen

Maak vanaf het begin duidelijk dat de ideeën en suggesties van uw online PA worden gewaardeerd. Ze ontdekken mogelijk een nieuwe app die uw bedrijf moet proberen of kunnen een bijzonder goede grafisch ontwerper aanbevelen. Hoe meer u samenwerking aanmoedigt, hoe groter het enthousiasme en de loyaliteit van uw assistent voor het bedrijf.

Bel ze

Soms lijkt iemand bellen meer moeite te kosten dan een e-mail te sturen, maar over het algemeen is het een betere manier om met je online PA te communiceren, omdat je de taken beter kunt uitleggen en direct kunt reageren op hun vragen. Het is persoonlijker dan het verzenden van een e-mail, vooral als u FaceTime of Skype gebruikt.

Geef feedback

Je hebt misschien niet altijd de tijd om volledig te reageren op taken die je virtuele assistent heeft voltooid, maar zorg ervoor dat je je dankbaarheid laat zien wanneer je kunt. Probeer zo nu en dan een e-mail te sturen voor hun harde werk en geef suggesties voor hoe ze hun werk kunnen verbeteren.

Als u nog steeds niet zseker weet hoeveel en wat voor soort hulp u nodig heeft, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefperiode, zodat een van onze getalenteerde PA’s u meteen kan imponeren.