De bedrijfstak van de virtueel persoonlijke assistenten is de afgelopen jaren sterk gegroeid, met name in het Verenigd Koninkrijk en de VS. De waarheid is dat een virtueel assistent waarschijnlijk het grootste geheime wapen is van zeer productieve ondernemers.

Hoewel we weten dat het niet eenvoudig is om de werkdruk over te dragen, en het delegeren van werk misschien een uitdaging voor u is, het inhuren van een persoonlijke assistent is de meest levens-veranderende beslissing die u kunt maken voor u en uw bedrijf. Virtueel assistenten pakken alle taken aan die u niet wilt uitvoeren, of het nu gaat om persoonlijke, gezinsgerichte of zakelijke taken.

Dus waar kunt u deze virtuele helden vinden en waar moet u rekening mee houden als u het bedrijf kiest voor het verstrekken van uw virtueel assistent? We hebben alles dat u moet weten op een rijtje gezet om u een voorsprong te geven bij het vinden van uw perfecte kandidaat!

Waar moet u rekening mee houden bij het kiezen van een bedrijf voor het verstrekken van een persoonlijke assistent
Allereerst zult u moeten beslissen wat het meest belangrijkste is voor u en uw onderneming bij het kiezen van een bedrijf voor het verstrekken van een persoonlijke assistent, want er zijn veel opties beschikbaar. Houd rekening met het volgende, dit zal uw leven een stuk eenvoudiger maken:

Kwaliteit boven kwantiteit

U moet niet vergeten dat het duurste bedrijf niet altijd de beste kwaliteit levert en omgekeerd als het gaat om het goedkoopste bedrijf voor het verstrekken van een virtueel assistent. Het uurtarief kan variëren van $5 tot $50. Het is altijd verstandig om eerst de beoordelingen van het bedrijf te bekijken voordat u met een bedrijf in zee gaat, maar zorg ervoor dat deze waar zijn en niet nep. Zoek een bedrijf met een redelijk tarief en een goede reputatie. Het kiezen van het goedkoopste bedrijf kan op den duur misschien niet de juiste beslissing zijn, dus u moet ervoor zorgen dat u een gerenommeerd bedrijf kiest.

Culturele Match

Er is niets frustrerender dan een gesprek proberen te hebben waarbij jullie elkaar niet kunnen begrijpen. Zorg ervoor dat er geen taalbarrières zijn want dit kan uw werk nog moeilijker maken! Als u verwacht dat iemand eenvoudig administratiewerk doet omdat ze een andere taal spreken dan mag dit geen invloed hebben op uw werk, echter als ze u moeten helpen met meer persoonlijke taken, zoals geschenken, gezin, reizen en het organiseren van uw tijd, dan raden wij u aan om een bedrijf/assistent te kiezen die uw cultuur begrijpt en uw taal kan spreken.

Tijdzones

Omdat een virtueel assistent niet in uw land hoeft te wonen om effectief te kunnen werken, moet u bij het kiezen van een bedrijf rekening houden met de tijdzone en hoe snel uw assistent moet reageren. U moet ook hun beschikbaarheid controleren en of dit in uw voordeel is.

Nu we dit duidelijk hebben gemaakt, en u heeft inzicht in waarop u moet letten bij het inhuren van een persoonlijke assistent, wat zijn de beste bedrijven?

AVirtual

Nee, we willen niet opscheppen over onszelf maar we zijn uitgeroepen tot een van de beste bedrijven die virtueel assistenten verstrekt in het Verenigd Koninkrijk.

Hoewel AVirtual gevestigd is in Kaapstad, Zuid-Afrika, zijn wij er trots op dat wij een uitstekende service kunnen leveren met toegewijde virtueel assistenten aan bedrijven en particulieren in Europa. Het tijdverschil varieert per seizoen maar bedraagt nooit meer dan 2 uur.

We verstrekken diensten aan particulieren, kleine ondernemingen tot grotere ondernemingen, van startups tot FTSE-klanten. Ons team van experts beschikt over verschillende vaardigheden waarmee ze elke taak kunnen uitvoeren.

We bieden betaalbare virtuele assistentie diensten vanaf 20,68 euro per uur.

VAFromEurope

VAFromEurope, ook wel bekend als European Virtual Assistant Agency of EVAA, is een bedrijf dat virtueel assistenten verstrekt, met hoofdkantoor in Austin, Texas waarbij hun team van virtueel assistenten zich in Lviv en Oekraïne bevindt.

Het bedrijf werd opgericht in 2015 om drukke ondernemers te helpen met bekwame virtueel assistenten. Ze pronken ermee dat zij taken uitbesteden tegen een concurrerend tarief.

Baltic Assist

Baltic Assist is gevestigd in Litouwen. Het bedrijf is een relatief nieuw bedrijf voor het verstrekken van virtueel assistenten.

Baltic Assist verstrekt haar diensten in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Zwitserland, maar ze zijn ook bereid om diensten te verlenen aan cliënten in heel Europa en de rest van de wereld.

Mindy Supports

Mindy Supports is een bedrijf voor het verstrekken van virtueel assistenten en is gevestigd in Oekraïne. Ze zijn sinds 2014 operationeel en werken met kleine en middelgrote bedrijven in Europa en de VS.

Het bedrijf werd opgericht door een groep internationale ondernemers met als doel bedrijven te matchen met bekwame en betaalbare virtueel assistenten.

Mint Lifestyle Partners

Mint Lifestyle Partners is een virtuele conciërgedienst gericht op particulieren met een drukke en verantwoordelijke levensstijl. Het bedrijf, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, werd opgericht in 2010 en heeft ook een kantoor in Dubai.

Mint is gespecialiseerd in het verstrekken van assistentie met betrekking tot de levensstijl, oorspronkelijk opgericht om te voldoen aan de behoeften van de groeiende emigrantengemeenschap in het Midden-Oosten. Sindsdien hebben zij zich uitgebreid en accepteren zij klanten over de hele wereld.

Zirtual

Zirtual biedt Virtueel assistenten voor drukke mensen. Zirtual is gevestigd in de VS en verstrekt diensten aan zowel de tijdzones van de oostkust als de westkust. Zirtual verleent haar diensten aan ondernemers, professionals en kleine teams.

Aangezien u nu meer informatie heeft over hoe u uw bedrijf voor het verstrekken van virtueel assistenten kunt kiezen, heeft u geen excuus meer waarom u geen tijd kunt vrijmaken om de dingen te doen die u leuk vindt!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin