Iedere dag worden er nieuwe bedrijven opgestart en dat gaat gepaard met meer stress, verantwoordelijkheid en reizen. Dit maakt het bijna onmogelijk om een redelijk evenwicht tussen werk en privé in stand te houden. Evenwicht tussen werk en privé is essentieel voor ieder individu en er is altijd ruimte voor extra hulp.

Huur een virtuele assistent(e) in, zij zijn de virtuele redders van uw geestelijke gezondheid! We hebben een aantal van onze klanten gevraagd hoe een assistent(e) van AVirtual hun bedrijf ten goede kwam en dit is de feedback die wij hebben ontvangen:

“Ik bespaar eigenlijk geld.”

Dit is echt heel belangrijk. Met virtuele assistentie zijn er geen wervingskosten, geen werknemersuitkeringen, geen loonbelasting, geen vakantietoeslag of andere verborgen kosten. Bij AVirtual kiest u een abonnement, al vanaf £399 per maand, en u kunt profiteren van de diensten die hierbij horen.

“Mijn productiviteit is dramatisch omhoog gegaan”

U staat er nooit echt bij stil hoeveel uren per dag u besteedt aan administratieve en andere tijdrovende werkzaamheden totdat u deze niet meer hoeft te doen.

Door de kleinere dingen te delegeren aan een assistent(e), kunt u zich echt concentreren op wat belangrijk is en heeft u zelfs tijd om u te laten inspireren, te ontspannen, te sporten maar u zult vooral heerlijk kunnen slapen.

“Mijn virtuele assistent(e) is flexibel”

We weten dat zaken kunnen fluctueren daarom bieden wij flexibele arrangementen zodat u kunt kiezen voor meer of minder uren assistentie wanneer u maar wilt.

“Mijn VA is betrouwbaar.”

Als het gaat om de betrouwbaarheid van uw VA zal er altijd een gevoel van stabiliteit en vertrouwen zijn dat u op hen kunt rekenen. U begint met het opbouwen van een relatie met uw VA zodat u gemakkelijker de wensen, voorkeuren en behoeften van uw klant kunt begrijpen. Er wordt een solide en duurzame relatie gevormd wat uiteindelijk resulteert in het feit dat uw VA weet wat u nodig heeft voordat u iets vraagt.

“U betaalt alleen voor de tijd die aan projecten is besteed.”

U weet wat belangrijk is voor uw onderneming en u kunt bepalen wat er gedaan moet worden. Dit betekent dat u zich kan concentreren op het binnenhalen van potentiële projecten en de werkzaamheden kunt aanpassen als dit nodig is.

U ontvangt alleen een rekening voor de uren dat uw VA voor u heeft gewerkt en dit betekent dat u een real-time factuur ontvangt – niet voor elke 15 minuten en zeker niet voor uw VA om koffie te zetten of bij te praten met hun collega’s na het weekend.

“Diverse vaardigheden.”

Als uw virtuele assistent(s) niet weet hoe iets gedaan moet worden dan is er altijd iemand in onze organisatie die dat wel weet. We werken als een collectieve eenheid en moedigen het delen van kennis aan als onderdeel van onze cultuur.

Voor meer gespecialiseerde vaardigheden zoals ontwerp, websitebeheer, tekstschrijvers, social media en boekhouding hebben we medewerkers in dienst die gespecialiseerd zijn op dit gebied en waarvan u gebruik kunt maken via hetzelfde abonnement als voor uw VA. Met andere woorden u kunt gebruik maken van de diensten van een toegewijde virtuele persoonlijke assistent(e) met toegang tot een heel team van specialisten.

“Geconcentreerde, toegewijde assistentie.”

Dit is geen taakuitvoering, dit is toegewijde persoonlijke assistentie. Een contactpersoon die de ins en outs van uw bedrijf leert kennen en zich richt op het uitvoeren van de taken die u echt nodig heeft.

Omdat dit hun beroep is, kan uw VA vertrouwen op zijn/haar ervaring als executive assistent(e), en uw bedrijf laten profiteren van zijn/haar kennis en expertise. Zij kunnen vaak bepaalde gebieden herkennen die verbeterd moeten worden als u deze over het hoofd heeft gezien en ze hebben de kennis om dit te doen.

“Snellere groei van uw onderneming.”

Twee weten meer dan één, vier handen verrichten meer werk dan twee. Als u iemand bij de hand heeft die u kan helpen als dit nodig is dan heeft uw bedrijf betere mogelijkheden om zich uit te breiden dan wanneer u dit in uw eentje moet doen.

“Geen oriëntatie vereist.”

We zorgen reeds voor een goed introductieproces zodat onze virtuele assistenten weten wat er verwacht wordt voor SME support en kunnen ze meteen aan de slag gaan. Er is minimale training nodig om hen te laten kennismaken met uw bedrijf zodat ze doelstellingen snel kunnen uitvoeren.

“Kwaliteit gegarandeerd.”

We beginnen met een onberispelijk wervingsproces en selecteren alleen de allerbeste kandidaten die wij interviewen. Vervolgens geven wij een uitgebreide training waaronder een gedetailleerde introductie en continue coaching en ontwikkeling.

“Vertrouwelijkheid.”

Integriteit is cruciaal voor uw bedrijfsuitvoering en al onze VA’s zijn onderworpen aan robuuste, uitgebreide geheimhoudingsovereenkomsten met betrekking tot alle werkzaamheden die ze uitvoeren namens AVirtual.

We hebben zeer strenge IT-vertrouwelijkheidsprocessen en alle opgeslagen gegevens worden bewaard in beveiligde omgevingen. Deze worden gecodeerd om gegevensverlies te voorkomen in geval het delen van informatie mislukt.

We trainen onze teams om gevoelig te zijn voor gegevenskwesties en om er alles aan te doen om klantgegevens vertrouwelijk te behouden.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin