Niet vergeten om de voorstelling van uw kind bij te wonen, investeerders te ontmoeten, een welverdiende vakantie te boeken en deadlines voor klanten te halen. Het lijkt een bijna onmogelijke taak als u een ondernemer bent. U wilt dat uw bedrijf groeit, terwijl u tegelijkertijd uw persoonlijke verplichtingen niet wilt negeren.

 

Een van onze klanten is Nefeli Sidiropoulou, een moeder, een vrouw en een kleine ondernemer. Ze werkt thuis en besteedde uren aan het door te strepen van de belangrijke taken op haar takenlijst, naast alle administratie om haar bedrijf draaiende te houden.

 

We benaderden haar en ze was meer dan gelukkig om de vragen te beantwoorden die we hadden over het gebruik van een virtuele assistent van AVirtual.

 

Heeft het gebruik van een virtuele assistent je echt tijd bespaard in je dagelijkse leven?

Absoluut. Ik geloof dat het me meer tijd heeft gegeven. Het ding over het runnen van je eigen bedrijf is dat we de neiging hebben om het belang van administratie over het hoofd te zien, omdat we denken dat ze zo simpel zijn. Pas toen ik door deze administratie werd ingeslikt, voelde het alsof ik nergens kwam.

 

Dit betekent natuurlijk dat ik nu de tijd heb om met mijn zoon en echtgenoot door te brengen. Het gebruik van een virtuele assistent heeft me meer aanwezig gemaakt in het thuisfront.

 

Waarom besloot je om een ​​VA te zoeken en te huren?

Ik was overspoeld met alle taken die ik had, en ik werk thuis. Mijn bedrijf bevindt zich nog in de beginfase – ik ben nog maar twee jaar bezig – en kantoorruimte is momenteel de minste van mijn zorgen.

 

Mijn huis is waar mijn familie leeft, waar ik beschermend over ben, dus ik kon niemand aannemen die in mijn thuis zou moeten werken. Ik denk dat er een artikel over VA’s op mijn Facebook-feed verscheen en ik besloot om te kijken naar de voordelen van het gebruik van een virtuele assistent.

 

Ik kwam in contact met het AVirtual-team, dat geweldige pluspunten op hun website had belicht, en ze gaven me de propositie over wat ze voor mij kunnen doen. Ik was zo verrast; het was alsof ze mijn gedachten konden lezen over hoeveel hulp ik nodig had.

 

Met wat voor soort taken helpt je VA je?

Het begon met het opzetten van mijn zakelijke afspraken en het beheren van mijn e-mails. Nu mijn bedrijf groeit en winstgevend is, behandelt mijn virtuele assistent nu mijn creditcards en andere bankadministratie. Binnenkort neemt ze mijn social media marketing taken over op LinkedIn en Facebook. Dus, om de taken op een lijstje te zetten: ze helpt me met financiën, het beheren van mijn agenda en mijn e-mails.

 

Verliep de samenwerking soepel vanaf het begin of had het wat tijd nodig om zaken op gang te brengen met je VA?

Persoonlijk kon ik niet wachten om iemand te hebben om me te helpen. Tegen de tijd dat ik klaar was met het spreken met AVirtual, had ik een lijst gemaakt van wat ik zou delegeren. Mijn VA is buitengewoon attent en we communiceren gemakkelijk. Het was zeker een vlot proces.

 

Ze deed een poging mijn bedrijf te begrijpen en ze stelde altijd vragen om ervoor te zorgen dat ze op de goede weg was. De ervaring van iedereen met een virtuele assistent zal verschillen, afhankelijk van het type persoon dat ze zijn. Ik vertrouw haar als een expert in wat ze doet, daarom hoef ik niet altijd te managen wat ze aan het doen is. Ze levert kwaliteit.

 

Zou je een VA aanbevelen aan anderen?

VA’s maken het leven gemakkelijker. Dat op zichzelf is een aanbeveling! Ik zou zeker de diensten van een VA aanbevelen, vooral voor ondernemers die vele rollen vervullen in hun leven. Je hoeft niet eens een ouder of een partner te zijn. Als uw bedrijf vol zit met beheertaken die te veel tijd in beslag nemen, is het tijd voor een virtuele assistent.

 

Wie denk je dat baat zou hebben bij het inhuren van een VA om hen tijd te besparen?

Eigenaren van kleine ondernemingen, reizende ondernemers en iedereen die een extra paar handen nodig heeft als het gaat om hun zakelijke of administratieve taken.

 

Bij AVirtual geloven we dat tijd een belangrijke troef is die we maar eenmaal kunnen spenderen. Je tijd zou moeten gaan naar de dingen die er echt toe doen. Neem contact met ons op om uw tijd en energie terug te krijgen.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin