De verbondenheid van de bedrijfswereld heeft een nieuwe betekenis gegeven aan het woord zelfdiscipline. De professionele wereld viert traditioneel hard werken en heeft zo een cultuur gecreëerd die het belang van onderbreking negeert.

Waar je eerder werd aangemoedigd om een ​​vorm van zelfdiscipline te hebben die hard werken bevorderde, is de moderne samenleving begonnen aan de andere kant van deze medaille te denken: genoeg zelfdiscipline hebben om helemaal niets te doen.

Of u nu de eigenaar bent van een groot bedrijf of een hardwerkende ondernemer die uw eigen bedrijf start, het belang van onderbreking erkennen, zal uw creativiteit, productiviteit en mentaal welzijn positief beïnvloeden.

De geest, de hersenen en het authentieke zelf

Het belang van onderbreking is duidelijk in hoe een gebrek aan onderbreking de hersenen beïnvloedt:

 • Onze hersenen zijn aangepast om tegemoet te komen aan samenlevingen, omdat het belangrijk is om bezig te blijven. Drukte is dus verslavend geworden, waarbij het doorgaan met bezighouden een dopamine-rush voor een beperkte tijd induceert.
 • Het hebben van momenten om na te denken over wat je in je tijd hebt geleerd, geeft je hersenen de gelegenheid om op het eerste gezicht informatie die op de eerste plaats wordt opgenomen beter te verwerken.
 • Bovendien verhogen we zonder de balans tussen actie en reflectie te reguleren de kans op mentaal en fysiek uitbranden.
 • Een ongereguleerde balans is voornamelijk te danken aan een drukke omgeving die het idee produceert dat we nog een taak moeten voltooien om te ontspannen. Dit idee is een illusie omdat het resultaat is dat onze takenlijst groter wordt of we het gevoel hebben dat we kunnen verbeteren wat we hebben gedaan.
 • Door jezelf los te maken van een drukke omgeving kun je een ander perspectief genereren over wat er moet gebeuren, wat vervolgens zorgt voor een betere probleemoplossing.
 • Veel mensen die verslaafd zijn aan hard werken, missen de vereiste 8 uur slaap – Ja verplicht! Je hersenen en lichaam kunnen niet met succes worden opgeladen zonder 8 uur rustgevende slaap.
 • Slaap is een van de sleutelfactoren die hard werken tussen hard werken onderscheidt.

Wanneer een voldoende hoeveelheid onderbreking wordt verwaarloosd, kunnen de geest en je authentieke zelf zich niet effectief ontwikkelen. Efficiënte hoeveelheden onderbreking of het ontbreken daarvan beïnvloeden de ontwikkeling van de geest op de volgende manieren:

 • Het geeft ons een duidelijke ruimte om onze eigen identiteit te bevestigen en onze verschillende gedragspatronen te begrijpen.
 • Als we zowel onze identiteit als ons gedrag onderzoeken en reflecteren, kunnen we onze interne ethische code effectief evalueren.
 • Zonder bewuste onderbreking remmen we persoonlijke groei, inzicht en creativiteit af.
 • Zonder het onbewuste en het onderbewustzijn toe te staan ​​om ideeën of problemen onafhankelijk van onze bewuste interventie te evalueren, staan ​​we onszelf een nieuw perspectief op productiviteit of creativiteit toe.
 • De afwezigheid van bewuste gedachten stelt de onbewuste geest in staat om alle informatie die je bewust hebt verteerd, te integreren en te associëren. Bovendien zijn deze delen van onze geest beter toegerust om onopgeloste spanningen binnen het zelf te onderzoeken. Dit is de sleutel tot de ontwikkeling van het authentieke zelf, waardoor we kunnen reflecteren weg van de externe wereld.
 • Simpel gezegd, verveling laat de verbeeldingskracht en de creatieve geest toe om het onbekende met vertrouwen te verkennen.
 • Zonder onszelf toe te staan ​​om niets te doen of zich te vervelen, vergroten we onze aanleg om geestelijke gezondheidsproblemen te ontwikkelen.

AVirtual en het belang van onderbreking

Het is duidelijk dat het negeren van het belang van onderbreking nadelige effecten kan hebben op de ontwikkeling van de geest, de hersenen en het zelf. De ethos van AVirtual is gebaseerd op het helpen van ondernemers groot en klein bij het vinden van hun optimale werk-privé balans.

Het toewijzen van tijd voor persoonlijke of familievakanties produceert positieve effecten op de geest, het lichaam en het zelf. Als je drie tot vijf dagen weg bent van je drukke routine, zul je een efficiënte revitalisatie en perspectiefverschuiving krijgen.

Regelmatig pauzeren om te mediteren, te oefenen of gewoon een moment voor jezelf te hebben, heeft een positieve invloed op de productiviteit en moet dus bewust worden gepland. Bovendien zorgt het maken van regels voor succesvolle onderbreking ervoor dat u uzelf een ruimte biedt om te ontspannen en te herstellen van uw werk.

Bij AVirtual zullen we u voorzien van een toegewijde PA om u te helpen bewust plannen van uw onderbreking, wat het omvat, en of u het met succes bereikt.

Of u nu hulp nodig hebt bij het boeken van een familievakantie, het bewust plannen van de tijd of het delegeren van taken zodat u een moment kunt hebben om naar binnen te kijken, AVirtual biedt een verscheidenheid aan diensten die kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Onze klanten helpen om een ​​realistisch evenwicht tussen werk en privé te bereiken en zichzelf te bevrijden, is wat we het beste doen. Wij zullen u helpen een nieuw soort zelfdiscipline te ontwikkelen die het begrip en het belang van onderbreking afdwingt. Neem vandaag nog contact met ons op of probeer onze diensten 5 uur gratis uit.

Bezoek onze website voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen https://avirtual.co.uk/

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin