Graag introduceren wij enkele waardevolle fulltime VA’s van ons AVirtual team

Het AVirtual team bestaat uit ervaren betrouwbare, multi-getalenteerde individuen van over heel de wereld. Wij hebben Nederlands, Spaans, Engels, Italiaans, Duits en Frans sprekende persoonlijke assistenten in dienst. Vele van onze VA’s hebben gewerkt voor bedrijven als Deloitte, Morgan Stanley en Accenture en brengen naast passie voor excellentie, wereldkennis en ervaring.

Onderstaand enkele van onze teamgenoten, voor jouw persoonlijk perfecte virtueel assistent neem  contact met ons op!

 • Storm Smith

  Profiel:
  Ik ben een positieve en enthousiaste persoon die van het leven, reizen en ontwerpen houdt. Ik ben een geweldige allrounder die graag hulp biedt waar nodig en ik heb veel verschillende vaardigheden en kwalificaties waardoor ik een aanwinst ben voor ieder team. Ik heb heel veel ervaring in verschillende bedrijfstakken en ben op mijn best in een omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en ik ben stressbestendig. Ik heb uitstekende communicatieve vaardigheden gekoppeld aan een positieve instelling waardoor ik mijn werk altijd met een glimlach uitvoer.

  Citaat:
  “Iedere dag krijg ik dingen te doen waar ik van houd, terwijl dit een positieve invloed heeft op het leven van mijn cliënten en hun ondernemingen.”

 • Siobhan Breslin

  Profiel:
  Mijn passie is het helpen van mensen zodat ze een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Ik ben werkzaam geweest in verschillende sectoren, variërend van zakelijke uitkeringen en pensioenadministratie tot lerares Engels in Argentinië, tot het begeleiden van pleegmoeders in Kaapstad. Mijn passies bestaan uit psychologieonderzoek, het uitvoeren van mijn eigen liefdadigheidsprojecten en het ondersteunen van pleeggezinnen en gezinnen in nood. Ik ben moeder van drie kinderen, Ik houd van de oceaan, ik dans en ik schrijf mijn eigen blog als ik hier tijd voor heb.

  Citaat:
  “Ik doe mijn werk bij AVirtual graag omdat het me verbindt met zowel cliënten als collega’s en iedere dag leer ik weer iets nieuws.”

 • Simone Lourens

  Profiel:
  Ik ben een Senior Executive Assistente voor AVirtual en werk al meer dan een jaar voor dit bedrijf. Ik help graag andere mensen. In het begin van mijn carrière heb ik in de reclamebranche gewerkt maar de meeste jaren heb ik doorgebracht in de financiële sector. Ik geniet van variatie in mijn werk en dankzij mijn functie bij AVirtual heb ik deze mogelijkheid.

  Citaat:
  “Ik houd van mijn werk en variatie motiveert mij. Ieder cliënt is individueel uniek en de gedachte dat ik een verschil maak in zowel hun persoonlijke als zakelijke leven, geeft mij echt voldoening.”

 • Sarah Rade

  Profiel:
  Ik ben een ervaren en gekwalificeerde executive assistente, ik heb een Management certificaat en een diploma in Executive Paralegal studies. Ik heb 12 jaar in Londen gewoond waar ik voornamelijk gewerkt heb bij advocatenkantoren. Ik ben een taakgericht en georganiseerd persoon. Ik zie iedere dag met enthousiasme tegemoet en ik heb een proactieve en positieve instelling.

  Citaat:
  “Ik houd van mijn werk omdat mijn cliënten interessante mensen zijn en ik geniet ervan dat ik betrokken ben bij hun onderneming en deel uitmaak van hun team. Werken met mijn cliënten betekent dat ze meer tijd hebben om zich te richten op de belangrijke zaken in de onderneming en het leven in het algemeen.”

 • Sarah Cove

  Profiel:
  Tijdens mijn carrière ben ik werkzaam geweest in verschillende industrieën waaronder de Horeca, Financiën, Werving & Selectie en Vastgoed. Ik heb veel internationale ervaring opgedaan in Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten, voordat ik mij vestigde in mijn huidige woonplaats in Zuid-Afrika. Ik heb een passie voor Klantenservice, Verkoop en Account Management en geniet constant van nieuwe uitdagingen.

  Citaat:
  “Ik houd van mijn werk want het team bij AVirtual is echt geweldig om mee te werken en ze hebben passie voor wat ze doen. Ik ben zeer betrokken geraakt bij de ondernemingen van mijn cliënten en heb hen geholpen te groeien zodat ze nog succesvoller zijn geworden. Ik heb waardevolle nieuwe vaardigheden geleerd en ervaring opgedaan in verschillende nieuwe industrieën en een echte passie ontwikkeld voor de ondernemingen van de cliënten met wie Ik samenwerk.”

 • Natasha Bath

  Profiel:
  Ik ben een Senior Executive Assistente voor AVirtual waar ik nu twee en een half jaar in dienst ben. Ik werk met een breed scala aan fascinerende klanten. Ik heb ervaring met e-mailbeheer, het plannen, boeken en beheren van reizen, social media marketing, het plaatsen van blogberichten en backend WordPress ervaring. Momenteel ben ik teamleider voor het team van persoonlijke assistenten. Ik heb een passie voor organiseren, en implementeer graag zoveel mogelijk vaardigheden. Het is mijn prioriteit ervoor te zorgen dat mijn cliënten tevreden zijn met het werk dat ik lever.

  Citaat:
  “Ik doe mijn werk graag omdat ik hierin de mogelijkheid heb veel verschillende industrieën te leren kennen en te ervaren. Ik vind het fijn om over een brede basiskennis te beschikken en altijd iets nieuws te leren. “

 • Liesel Sonnekus

  Profiel:
  Ik heb een gedegen ervaring in het volledige spectrum van kantooradministratie. Mijn cliënten zijn werkzaam in heel veel verschillende bedrijfstakken waardoor ik continue nieuwe vaardigheden leer en toepas. Ik ben zelf-motiverend en heb altijd een positieve instelling.

  Citaat:
  “Mijn werk bij AVirtual heeft me heel veel geleerd. Ik ben dol op de veranderlijke omgeving en het constant leren van iets nieuws wat hiermee gepaard gaat.”

 • Kate Baldwin

  Profiel:
  In een uitdagende omgeving met gelijkgestemde personen in professioneel denken, sta ik bekend om mijn enthousiasme en vermogen dingen voor elkaar te krijgen door mijn ervaring toe te passen op een flexibele en energieke manier. Ik ben cum laude afgestudeerd in Economics & Accounting aan de Universiteit van Bristol en ik heb mijn CIMA-certificaat behaald in Business Accounting. Ik ben tevens Lean Six Sigma gekwalificeerd en UK Security Cleared (Type 2).

  Citaat:
  “Ik houd van mijn werk omdat ik hier goed in ben en als een divers team kunnen wij onze cliënten een professionele dienstverlening van wereldklasse aanbieden. Het geeft mij echt een gevoel van wederzijds succes en voldoening als ik zie hoe mijn ervaring het leven van mijn cliënten en hun ondernemingen aanzienlijk kan verbeteren.”

 • Carrie Hickman

  Profiel:
  De beste manier om mijzelf te omschrijven is als een ‘Alleskunner’. Ik ben dol op het leren van nieuwe informatie en ik heb echt een affiniteit voor technologie. Daarom ben ik geschikt voor allerlei werkzaamheden waarbij technologie gebruikt moet worden. Ik heb ervaring in project management, marketing en social media. Dankzij mijn perfectionistische aard kan ik de administratie effectief en efficiënt organiseren en uitvoeren.

  Citaat:
  “Ik houd van mijn werk omdat ik iedere dag mijn vaardigheden en passies kan gebruiken om cliënten te assisteren bij de groei van hun bedrijf, waardoor zij op hun beurt een uitstekende service kunnen bieden aan hun cliënten.”

 • Bronwyn Versfeld

  Profiel:
  Ik ben een proactieve en gepassioneerde Executive Assistente met aanzienlijke ervaring opgedaan in verschillende industrieën waaronder software engineering, mode, vastgoed en osteopathie. Ik vind het heerlijk om in het hart van de organisaties werkzaam te zijn, waar ik samenwerk met chief executives en leiders en daarbij een belangrijke rol speel bij het ondersteunen van beslissingen. Ik werk proactief en ga altijd op zoek naar nieuwe manieren om processen te verbeteren en bij te dragen aan de doelstellingen van de organisatie.

  Citaat:
  “Ik vind het fijn om een verschil te kunnen maken door mijn cliënten te ondersteunen in hun zakelijke leven en waarde hieraan toe te voegen.

 • Arlene Pillay

  Profiel:
  Ik ben een betrouwbare, hardwerkende Executive Assistente die heel veel kennis en ervaring heeft opgedaan in de professionele werkomgeving. De afgelopen jaren heb ik de mogelijkheid gehad om klanten van hoog niveau in de immigratiesector te ondersteunen. Ik heb ook een flair voor allround administratie en dit helpt mij om waarde toe te voegen aan zowel mijn cliënten als mijn teamleden.

  Citaat:
  “Ik heb plezier in mijn werk omdat ik het fijn vindt om het leven van mijn cliënten makkelijker te maken. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van ons team bij AVirtual omdat wij altijd ondersteuning bieden aan zowel onze cliënten als aan elkaar.”

 • Sue Norris

  Profiel:
  Ik ben een toegewijde professionele executive assistente en heb vele jaren ervaring opgedaan in verschillende bedrijfstakken. Het merendeel van mijn ervaring heb ik opgedaan in Nederland en het Verenigd Koninkrijk waar ik voornamelijk in de smaak-, geur- en biochemische industrie werkte en senior executive teams ondersteunde. Ik heb ook ondersteuning verleend aan verschillende professionals zoals architecten, bouwdeskundigen en juridische professionals. Ik vind het fijn om structuur aan te brengen in het leven van mensen die het druk hebben zodat zij zich kunnen richten op de dingen die belangrijk zijn voor hen en hun organisaties.

  Citaat:
  “Ik heb een passie voor mijn werk omdat ik geloof dat mijn werk een positieve invloed heeft op het succes van mijn cliënten en bij het bereiken van hun doelstellingen. Ik vind het fijn dat ik een positieve bijdrage kan leveren in het dagelijks leven van mijn cliënten, wat hen helpt succesvol te zijn. “

WAAROM KAAPSTAD? 

 

AVIRTUAL’S OPERATIONELE TEAM IS WERKZAAM VANUIT HET ZONNIGE KAAPSTAD. WAAROM?

Internationale ervaring

De meeste AVirtual werknemers hebben meerdere jaren in de VS, UK en Nederland gewoond en gewerkt, voor zij ervoor kozen zich in Kaapstad te vestigen.

Tijdzone

Zuid Afrika heeft dezelfde tijdzone als Nederland.

Robuuste infrastructuur

Glasvezel internet aansluiting, wereldklasse data centers, robuust transport – dragen alle bij aan een betrouwbare service kwaliteit.

Nederlands als eerste taal

Misschien is het ’t weer! Kaapstad trekt vele Nederlanders die de stad nu trots hun thuis noemen. Onze virtueel assistenten zijn allen Nederlandstalig.

VIND ALLES UIT OVER ONZE  MANIER VAN WERKEN.

“Ik dacht altijd dat een virtueel assistent veel management tijd in beslag zou nemen, maar AVirtual’s efficiëntie, duidelijke communicatie en vermogen tot anticiperen heeft mij ervan overtuigd dat het een must is voor eenieder die tijd tekort komt en een snelle maar tevens duurzame oplossing zoekt.”

Bettina Reyneke

Managing Director, Bridge U

Allereerst selecteren wij de beste kandidaten. Daarna trainen we ons team de AVirtual way.

Selectie

 • 200 sollicitaties voor elke Executive Assistent die wij contracteren.
 • Achtergrond screening.
 • Vaardigheidstoetsing.
 • Technologische vaardigheden.
 • Organisatorische capaciteit.

Training

 • Intensieve onboarding voor toetreding tot het assistenten team.
 • Speciaal getraind voor het verlenen van support in de “AVirtual Way”.
 • Vakgebied deskundigen trainen ieder nieuw lid binnen zijn of haar expertise, zoals reisplanning, agendabeheer, onderzoek, social media.

Internationaal best-in-class voor een fractie van de kosten.

Gemiddelde kosten voor een voltijd secretaresse in loondienst

€2950,- maand salaris
 • + €885,- Werkgeverslasten (30% van het bruto loon)
 • + €450,- Kosten voor kantoor ruimte extra werknemer
 • + €100,- Verbruikers kosten en software licenties
Totaal €4385,- per maand per assistent in loondienst.
 • Werkdagen per jaar: 261
 • Verlof, feestdagen en ziektedagen: -40
Totaal aantal werkdagen per jaar: 221
 • Productieve uren per dag: 6,75
 • Werk uren per jaar: 1.490

Kosten voor een executive Virtueel Assistent via AVirtual:

Uur tarief vanaf: €20,68
 • Voltijd executive assistent
 • €2999,- per maand bij een voordeel abonnement van 145 uur.
U bespaart maar liefst €1386 per maand aan personeelskosten per voltijd assistent.

PS u hoeft zich niet meer bezig te houden met personeelswerving en administratie, prestatie evaluatie en andere Tijdrovende zaken.

Klik hier voor meer informatie over onze  tarieven.

Een perfecte match tussen jou en je assistent.

1. Beschrijf je perfecte assistent

Ieder van ons heeft een unieke manier van werken en daarbij specifieke benodigdheden. AVirtual creëert een match met de juiste kandidaat binnen ons team.

2. Ontmoet en keur jouw persoonlijke assistent

Jouw assistent introduceert zich met alle informatie omtrent ervaring en speciale vaardigheden.

3. Steeds meer succes

Jouw virtueel assistent is geïntegreerd in je zakenleven en brengt tijd en ruimte om te focussen op de meest belangrijke en waardevolle zaken.