Bedrijven starten dagelijks en daarmee gaan gepaard, meer stress, verantwoording en reizen. Dit maakt het bijna onmogelijk een goede balans te houden tussen ontspanning en werk. De ontspanning/werk balans is van essentieel belang voor iedereen en er is altijd ruimte voor wat extra hulp.

Ontmoet de virtueel assistent, de virtuele redding van uw mentale gezondheid. We vroegen sommige van onze klanten hoe een AVirtual-assistent hun bedrijf ten goede kwam, en dit is de feedback die we hebben ontvangen:

“Ik bespaar feitelijk geld”

Dit is het grote voordeel. Met virtuele assistentie zijn er geen wervingskosten, geen personeel gerelateerde voordelen, geen loonbelasting, geen vakantietoeslag of andere sneaky extra’s.

Bij AVirtual selecteert u een plan dat werkt volgens de beschrijving op de verpakking, startende vanaf slechts €399,- per maand.

 

“Mijn productiviteit is drastisch toegenomen.”

Je realiseert je nooit goed hoeveel uren van je dag worden verbruikt door administratie en andere tijdrovende zaken totdat je ze niet meer hoeft te doen.

Door de kleinere dingen aan een assistent te delegeren, kun je echt denken aan wat belangrijk is en ook tijd vinden om geïnspireerd te worden, te ontspannen, te oefenen en vooral om gezond te slapen.

Door kleinere taken te delegeren aan een assistent kun je je focussen op wat echt belangrijk is. En daarnaast ook tijd vinden voor het opdoen van inspiratie, te ontspannen, voor sporten en niet op de laatste plaats, voor het realiseren van een goede nachtrust.

 

“Mijn virtuele assistent is flexibel.”

We weten dat zaken kunnen fluctueren, dus bieden we flexibele pakketten, waarmee u kunt kiezen voor meer of minder uren hulp wanneer u maar wilt.

 

“Mijn VA is betrouwbaar”

Een gevoel van vertrouwen en stabiliteit wordt gevormd door de relatie die u opbouwt met uw VA. Er wordt een solide en duurzame relatie gevormd het komt erop neer dat je VA weet wat je nodig hebt voor je het ze vraagt.

 

“Je betaalt alleen voor de tijd die besteed is aan je projecten. “

U weet wat belangrijk is voor uw bedrijf, en u bepaald de richting van wat er gedaan moet worden. Dit betekent dat u zich kunt oriënteren op potentiele winst projecten en verandering in richting aan kunt geven wanneer dit nodig is.

De tijd wordt alleen in rekening gebracht als je VA voor je werkt, wat betekent dat je in real-time gefactureerd wordt – niet in stappen van 15 minuten en zeker niet voor de tijd die je VA besteed aan koffie zetten of het bijpraten met collega’s na het weekend.

 

“Divers aanbod van vaardigheden.”

Als uw virtueel assistent niet weet hoe iets moet worden gedaan, is er iemand in onze organisatie die dit wel weet. We werken als een collectief geheel en moedigen het delen van kennis aan als onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Voor meer gespecialiseerde vaardigheden zoals ontwerpen, websitebeheer, content schrijven, social media management en boekhouding, hebben we specialisten in dienst die u helpen binnen hetzelfde abonnement. Eenvoudig uitgelegd heeft u de service van een toegewijde virtuele persoonlijke assistent met daarnaast toegang tot een heel team van specialisten.

 

“Geconcentreerde toegewijde assistentie.”

Dit is geen taakuitvoering, dit is toegewijde persoonlijke assistentie. Eén aanspreekpunt die de intimiteiten van uw bedrijf leert kennen en de inspanningen concentreert op het heel goed uitvoeren van de service die u nodig heeft.

Omdat dit hun carrière is, kunt u vertrouwen op de ervaring van de executive assistent en de expertise die zij naar uw bedrijf brengen. Ze zijn vaak in staat om gebieden te lokaliseren die verbetering behoeven, die u misschien over het hoofd heeft gezien en ze hebben de kennis om deze te verbeteren.

 

“Snellere bedrijfsgroei.”

Twee denkende zijn beter dan één, vier handen beter dan twee. Als u iemand bij de hand heeft om u te helpen waar het nodig is, betekent dit dat uw bedrijf betere mogelijkheden heeft om op te schalen dan wat u mogelijk zelf zou hebben bereikt.

 

“Geen oriëntatie nodig.”

We verzorgen een grondig onboardings-proces, zodat onze virtueel assistenten weten wat er wordt verwacht voor MKB-ondersteuning en van start kunnen gaan. Er is minimale training nodig om ze binnen uw bedrijf te introduceren en om snel tot het bereiken van doelstellingen over te gaan.

 

“Kwaliteit gegarandeerd.”

We beginnen met een zeer selectieve werving en contracteren alleen de absolute toppers van de vele kandidaten die we zien. Hierop volgt uitgebreide training, bestaande uit gedetailleerde onboarding en continue coaching en ontwikkeling.

 

“Vertrouwelijkheid.”

Integriteit is van cruciaal belang voor ons werk en al onze VA’s zijn onderworpen aan robuuste, uitgebreide geheimhoudingsovereenkomsten die betrekking hebben op alles wat ze doen bij AVirtual.

We hebben zeer strenge IT-vertrouwelijkheidsprocessen en alle opgeslagen gegevens worden bewaard in beveiligde omgevingen. De gegevens zijn gecodeerd om verlies te voorkomen in het geval van een mislukking in deelpraktijken.

We trainen ons team alert te zijn op gegevensproblemen en om hard te werken om vertrouwelijkheid van klantgegevens 100% te behouden.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin