VIRTUEEL BEHEER VAN BEZITTINGEN

PROFESSIONELE VIRTUELE EIGENDOM MANAGERS

Voor Airbnb en ander beheer van huurwoningen 

  • From just €20,70 per hour.
  • Onze vastgoedbeheerders hebben gewerkt voor geweldige bedrijven zoals Savills en Berkeley Group
  • Geld-terug-garantie, onmiddelijke annulering mogelijk

ONTMOET ONZE PA’S

PROFESSIONAL VIRTUAL PROPERTY MANAGERS

For Airbnb and other rental property management 

  • From just £12.50 per hour.
  • Our property managers have worked for amazing companies like Savills and Berkeley Group
  • Money-back guarantee, instant cancellation.

FREE TRIAL

WIJ ZULLEN UW EIGENDOM BEHEREN ZODAT U DAT NIET HOEFT, WAARDOOR U EEN HOGER INKOMEN VERDIENT ZONDER AL DE MOEITE

1. Gastbeheer

Wij behandelen de reserveringen van uw gasten door hen een vlot en naadloos check-in proces te bieden. Dit gaat gepaard met live telefonische en e-mail ondersteuning, wat een geweldig verblijf garandeert.

2. Maximaliseer de omzet

Uw persoonlijke eigendom PA promoot uw huis om u meer boekingen te bezorgen met aanbiedingen in Airbnb, HomeAway, VRBO en honderden andere sites. Ook door onze gastmanagementdiensten van wereldklasse te gebruiken, krijgt u binnen de korste keren 5-sterrenrecensies.

3. Beheer van onroerend goed

Van het regelen van schoonmakers, sleutels, het aanvullen van benodigheden, het beheren van expats en zelfs het beheren van uw boeken, we kunnen al uw vereisten voor eigendomsbeheer overnemen.

“Ik gebruikte mijn virtuele vastgoedbeheerder Anna om alle aspecten van mijn eigendom te beheren, niet alleen deed ze geweldig werk, waardoor ze me tijd en geld kon besparen, maar ze verhoogde mijn inkomen ook door mijn eigenschappen online actief te promoten en beter contact te maken met potentiële klanten”

Terry Jones

AirBnb eigendom verhuurder

ONZE EIGENAARSBEHEERDERS ZULLEN ALS UW EIGEN PARTICULIERE PERSOONLIJKE ASSISTEN HANDELEN, EN U EN UW EIGENDOM DOOR EN DOOR LEREN KENNEN

Onze online persoonlijke assistenten hebben jarenlange internationale ervaring in grote bedrijven zoals Deloitte en KPMG.

Ons team bevindt zich in Kaapstad omdat het ons in staat stelt online PA’s te bieden met een hoge opleiding en Nederlandse ervaring, tegen gunstige salariskosten.

Onze PA’s zijn fulltime werknemers, geen freelancers en ze werken vanuit onze kantoren en steunen op onze beveiligde infrastructuur en onze operationele teams.

35% – Dat is hoeveel goedkoper een AVirtual PA is dan een interne PA in NL. En ondanks onze buitengewone kwaliteit zijn we de goedkoopste op de Nederlandse markt.

WE ZIJN EXTREEM KIESKEURIG.

We weigeren 200 aanvragen voor elke PA die we accepteren.