Nu we u een beetje hebben verteld over wat een VMA is, is het belangrijk om de voordelen van een virtuele marketing assistent te bespreken.

Hun vaardigheden en ervaring in de verwarrende en constant evoluerende wereld van digitale marketing zijn van vitaal belang om ervoor te zorgen dat ze de aspecten overnemen die uren van uw kostbare tijd in beslag kunnen nemen.

Bekijk deze lijst met de zes belangrijkste taken die een VMA een superheld voor uw marketing voor kleine bedrijven maken:

 

Sociale media

Een van de meest gevraagde services van VMA’s is om de sociale media te beheren voor hun klanten. Deze tijdrovende maar cruciale taak is van een ‘Handig om te hebben’ naar een absoluut essentieel voor bedrijven gegaan.

Of het nu gaat om het creëren van content, het inplannen of het omgaan met engagement op social media-platforms, er is veel om te beheren en het kan gemakkelijk een voltijdse taak worden.

Dit is een van de voordelen van het inhuren van een virtuele marketing assistent. Ze kunnen eenvoudig al uw sociale media-activiteiten effectief maken, plannen, controleren en rapporteren. Zij zijn tenslotte de experts.

 

Bloggen

Contentmarketing is een beproefde manier om uw SEO-inspanningen te verbeteren, ervoor te zorgen dat u uw doelgroepen bereikt en expertise en informatie verstrekt aan een wereld vol potentiële klanten.

De grootste uitdaging voor de meeste bedrijfseigenaars is echter de tijd vinden om regelmatig de hoeveelheid en kwaliteit van inhoud te maken om ervoor te zorgen dat deze echt effectief is.

Hoeveel zakelijke blogs heeft u gezien met irrelevante content? Vanwege een gebrek aan frequentie zien deze blogs een langzame achteruitgang in een archief van gedateerde informatie.

Door gebruik te maken van een virtuele marketing assistent, kunt u niet alleen zorgen dat u relevante content heeft die gekoppeld is aan zoekwoorden die uw website helpen rangschikken op Google, maar dat er een consistente stroming is met content die bezoekers naar uw site laat komen om informatie te vergaren en de interactie aan te gaan met uw bedrijf.

 

Gegevensverzameling en interpretatie

In de wereld van digitale marketing zijn er honderden statistieken zoals vertoningen, CPC, klikken, engagements en bouncepercentages, maar wat betekenen ze allemaal, waar worden ze gevonden en zijn ze relevant voor uw bedrijf en zijn marketingactiviteiten?

Vragen zoals deze beantwoorden en het interpreteren van gegevens doen onze VMA’s het beste.

Hun kennis van het digitale landschap en inzicht in de statistieken die het meest relevant zijn voor uw bedrijf, stelt hen in staat uw digitale marketingactiviteiten te begeleiden en te ontwikkelen terwijl u zich concentreert op de dagelijkse gang van zaken en groei van uw bedrijf.

 

Betaalde advertenties

In een wereld waar internet en sociale media de eerste aanloophaven zijn voor de meeste aankoopbeslissingen (de verkoop van e-commerce zou in 2018 18% uitmaken van alle detailhandelsverkopen in het Verenigd Koninkrijk), kunt u het veroorloven om niet online te adverteren?

Of u nu advertenties op Google plaatst om ervoor te zorgen dat uw bedrijf tot de beste resultaten behoort of uw advertenties richt op uw exacte klantenbestand, uw VMA kan hierbij helpen.

Met expertise, knowhow en ervaring in hun bezit kunnen ze het nodige onderzoek uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw advertentie-uitgaven zo effectief mogelijk worden beheerd en gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de online interesse wordt omgezet in daadwerkelijke leads.

 

Strategie

Bepalen welke marketingkanalen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf is geen eenvoudige taak.

U denkt misschien dat uw bedrijf op Facebook moet staan ​​wanneer uw ideale doelmarkt mogelijk op een ander platform wordt gevonden of zelfs helemaal niet op social media.

De knowhow en het vermogen om deze beslissingen te nemen en een strategie aan te bevelen die bij uitstek geschikt is om te presteren zoals u dat wilt, zijn factoren die onze VMA’s naar voren brengen en waar zij trots op zijn,

Het inhuren van een virtuele marketing assistent kunt u helpen door de optimale digitale marketingstrategie voor uw bedrijfsdoelen duidelijk en efficiënt te ontwikkelen en hoe uw marketingbudget het meest effectief kan worden gebruikt om deze te bereiken.

 

Algehele deskundigheid en ervaring

Het overkoepelende voordeel van het hebben van een VMA in uw team is dat u de vruchten zult plukken van de ervaring die zij hebben opgedaan met werken in digitale marketing.

Hun praktische gebruik van digitale marketing in de loop van hun carrière en dat van het team waarop ze kunnen vertrouwen voor inzichten en advies is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van de verantwoordelijkheden van promoten van uw bedrijf in de onlinewereld.

In plaats van de verantwoordelijkheid en tijdrovende taak op zich te nemen om te leren wat een geheel nieuw beroep inhoudt, zou u een getraind team van deskundigen kunnen hebben om een ​​duidelijk pad naar uw zakelijk succes in het digitale domein in kaart te brengen.

Om gebruik te maken van de voordelen van een VMA en uw bedrijf op weg te helpen naar succes in de digitale wereld, neemt u contact met ons op, we willen u graag verbinden met een van ons team om het verschil te maken in uw digitale inspanningen

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin