dataveiligheid

OMDAT HET VEILIG IS

De bedrijfsomgeving van AVirtual heeft gegevensbeveiliging en vertrouwelijkheid van wereldklasse.

Voldoet aan de Britse Data Act

In 2013 heeft Zuid-Afrika de wetgeving inzake gegevensbescherming aangenomen, waardoor het sindsdien een van de landen is die volgens de Britse datawet van 1998 vertrouwelijke gegevens mag ontvangen. Meer

Vertrouwd door vele grote bedrijven

Zuid-Afrika is een vertrouwde outsourcing-bestemming voor veel grote bedrijven, waaronder Linklaters, Freshfields, Lufthansa, Easy Jet, Vodafone en Old Mutual.

Vertrouwelijkheidsovereenkomst

Onze klantvoorwaarden omvatten een uitgebreide vertrouwelijkheidsovereenkomst tussen u en AVirtual.

We beperken de toegang tot klantgegevens

We hanteren strikte folder toestemming protocollen om de toegang tot klantgegevens te beperken tot de toegewijde persoonlijke assistent.

Geheimhoudingsovereenkomst

Al onze VA’s zijn onderhevig aan een uitgebreide geheimhoudingsovereenkomst, deze omvat alle werkzaamheden binnen AVirtual.

Effectieve bedrijfsveiligheid

De zwakke schakel in bedrijfsveiligheid is veelal de fysieke bedrijfsruimte – wij controleren de werk omgeving en de toegang tot het bedrijf zeer zorgvuldig

u

We houden toegang van data login’s bij

We volgen al het data gebruik waardoor een verlies van gegevens onmiddelijk geïdentificeerd wordt, dit vormt tevens een goede preventieve afweer tegen overtredingen.

We versleutelen gegevens

We bewaren alle opgeslagen gegevens in beveiligde omgevingen waar deze worden gecodeerd om gegevensverlies te voorkomen in het geval van mislukte deelpraktijken.

We houden toezicht en controleren ons team

We controleren regelmatig de gegevensbeveiliging van het team en ondernemen onmiddellijk actie wanneer er een tekortkoming is.

We trainen ons team om veilig te zijn

We trainen ons team alert te zijn op gegevens problemen en om hard te werken voor het behoud van vertrouwelijkheid van data en klantgegevens.