Onze oprichter Henry Walton praat over de wat, waarom en hoe van werk-privé integratie.

Zou je kunnen definiëren wat werk-privé integratie voor jou betekent?

Werk-privé integratie betekent dat ik mijn tijd besteed aan het doen van de dingen die belangrijk voor me zijn. Dus identificeren wat mij een doelen zijn en er vervolgens voor zorgen dat ik die dingen nastreef.

Hoe probeer je de werk-privé integratie te behouden?

Tijdbeheer en de mogelijkheid om prioriteiten te stellen zijn erg belangrijk. Door ‘s ochtends vroeg aan wat mindfulness of lichaamsbeweging te doen kan ik op mijn dag alvast een voorsprong nemen. Door mijn gedachten te zuiveren, blijf ik gefocust.

Wat zijn de persoonlijke vaardigheden die een integratie tussen werk- en privéleven ondersteunen?

Een mindset gefocust op groei helpt me om kansen te zien waar anderen problemen zouden zien.

 

Wat zijn de organisatorische beleidslijnen die helpen de werk-privé integratie op uw werkvloer te behouden?

Mijn bedrijven maken flexibele werktijden en hebben de optie om te werken op afstand waar mogelijk. Ik zorg ook voor een levendige en bloeiende bedrijfscultuur, waarin we samen genieten van socials om te bonden en plezier te hebben als een team.

 

Welk advies zou u anderen geven die op zoek zijn naar integratie van het werkleven?

Werk-integratie is niet iets wat u zomaar tegen het lijf loopt. Je moet er elke dag aan blijven werken. Als je voelt dat je uitglijdt, kijk dan waarom dit gebeurt; stel jezelf dan de vraag of het tijdelijk is of dat het iets is wat je moet aanpassen om opnieuw een goede werk-privé integratie te vinden.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin